Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

3PvP

Start: 08.03.2015 10.00

Gildie: Tak

PvP: Tak

End: Tak

Nether: Tak

Jobs: Tak

AdminShop: Tak

Sloty: 1000

IP:3PvP.csrv.pl

WWW:3PvP.csrv.pl

Administracja:

[Technik]Misiaczek

[Technik]Panix_1

[Właściciel]HaBeK

[Właściciel]MasterXPL

[Właściciel]DarkStrike

[/url]">http://http://www.mclista.pl/7495'>4.png

Screeny:

BScqhsC.png

FER1iuh.png

8Zb89tw.png

PBhDsyp.png

XMBubtS.png

Nmo8SDY.png

xVcYjGA.jpg

gCX0nm8.jpg

DmzxMjt.png

Opublikowano

Prezentacja brzydka, nie zachęca do wejścia na serwer. Na dodatek zapomniałeś wkleić screenów, same minusy. 

Może i serwer jest dopracowany, ale polecam popracować nad lepszą prezentacją.

Opublikowano

juz po tym co napisales, ze wszedl ci ddos ? to widac poziom, serwer gowno, prezentacja jeszcze gorsza. nie polecam.

Opublikowano

Miło ,że nawet nie zagrałeś/aś a już hejtujesz :) Słaba prezentacja dlatego ,że robiłem szybko i  teraz robi ss'y i poprawiam , niektóre rzeczy na serwerze , zaraz dodam ss'y i może zmienisz zdanie .

Opublikowano

Miło ,że nawet nie zagrałeś/aś a już hejtujesz :) Słaba prezentacja dlatego ,że robiłem szybko i  teraz robi ss'y i poprawiam , niektóre rzeczy na serwerze , zaraz dodam ss'y i może zmienisz zdanie .

ssy robie tylko nie wiem jak ddos wszedł na server skoro jest whitelist i musiałem pousuwać konta ... zaraz dodam ssy

Koledze chodziło o to, że atak DDOS ma się do WhiteListy jak piernik do wiatraka. Przez gadanie głupot w temacie, w którym nie masz pojęcia, opinia serwera spada.

Opublikowano

Mam pojęcie tylko chodziło mi o to ,że nie zauważyłem , że jest wyłączona bo musiałem wpuścić na chwile kogoś na serwer i zapomniałem włączyć. 

Opublikowano

Mam pojęcie tylko chodziło mi o to ,że nie zauważyłem , że jest wyłączona bo musiałem wpuścić na chwile kogoś na serwer i zapomniałem włączyć.

Wcześniej napisałeś "(...) tylko nie wiem jak ddos wszedł na server skoro jest whitelist (...)". Z tego zdania wynika, że whitelist miało by chronić przed atakami DDOS, a to jest oczywista bzdura, bo atak DDOS można wykonać na wiele sposobów i to czy masz whitelist czy nie nic nie zmienia. Whitelista może chronić co najwyżej przed atakiem botów.

Opublikowano

Na serverach się troszkę znam ale nie na ddos bo nie jestem jakimś chackerem tyle wiem ,że jeden z ddos to jest jak gracz wchodzi na server i nagle robi się mnóstwo kont u mnie 147 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...